click bile ader iklan....

Followers

Saturday, March 12, 2011

JANGAN pandang camera!!!


Assalammualaikum.....
ok kali nie saya nk follow contest pulak....hehehehe
mmg xder keje kan...apa lagi nk join dipersilakan....


as usual msti kene ada banner kn....hehehhehe....so this is banner for JPC...

ok bile kiter nk join contest mcm nie so kiter kene lah follow syarat2 dyer kn...
so let's check it out......

1. Jadi FOLLOWER blog INI.


2. Buat entry dengan tajuk contest----> JANGAN pandang camera!!! (done)

3. Pilih 1 GAMBAR sahaja. tak kisah la gambar sorang2 @ ramai2..gambar candid ke atau gmbr dari tepi@belakang ke...boley jer...yang penting JANGAN pandang camera okeyhhh!!! Letak banner di atas di dalam entry anda dan link kan terusss ke entry contest ini.(done)

4.Kalau boleh letak lah banner contest ni kat sidebar sekalii...he3 (done)

5. TAG sekurang-kurangnya 3 orang blogger (lebih lagi digalakkan) dan pastikan mereka t
ahu. (done)

6. Tinggalkan LINK entry penyertaan anda pada bahagian comment entry ini. (done)

|
|
|
|
|
|
|
||
|
|
|
|
|
|
|
|

ok this is my pic...comey x???hehehheheh....nie gmbr lpas edit...xtaw ory kat aner...
tyme nie tgh bercuti ngan family....
huhuhuhu...then t'niat nk bergmbr xnk pndang kamera,...so
this is the result...

ok now i'm tagged to


slmat join this contest...hehehehhe..:)

2 comments:

Miss Hadiah said...

d. k.yana dah tukar blog ye. follow this http://misshadiah.blogspot.com/

SecRetzZ Gurl'Z said...

ok kak dah follow...but u must follow me baxk